بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان

این بیماری ویروسی بوده ( اورتو میکسو وریده ) و دارای سه تیپ A، B، و C می باشد تیپA در انسان ، خوک و پرندگان بیماریزا بوده و تیپ B فقط در انسان دیده شده و تیپ C  در انسان و خوک بیماریزا می باشدونوع خفیف آن ( دریفت )  که هر ساله باعث …

بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان ادامه »

خواص عنصر مس و عوارض کمبود آن در طیور

مس در سوخت و ساز آهن نقش دارد و کمبود آن باعث کم خونی می گردد . مس برای تشکیل طبیعی استخوان و مخصوصا تشکیل غضروف مهم است عوارض دیگر کمبود مس رشد ناقص پر و اختلالات گوارشی (اسهال ) می باشد . تغذیه جوجه های جوان با جیره مس کم پس از 2 تا …

خواص عنصر مس و عوارض کمبود آن در طیور ادامه »

نقش کولین کلراید (( B4 )) در جیره طیور

کمبود این ماده باعث کاهش رشد در طیور و پروزیس می گردد در این عارضه مفصل درشت نی و کف پا دچار پیچیدگی شده و در صورت پیشرفت کاملا خم می گردد در مرغ های تخمگذار کمبود کولین منجر به کاهش تخمگذاری وبا توجه به نقش آن در سوخت و ساز چربی ها کمبود آن …

نقش کولین کلراید (( B4 )) در جیره طیور ادامه »

موارد منع مصرف گوشت بوقلمون:

مصرف گوشت بوقلمون به دلیل میزان اگزالات بالا  برای بیمارانی که سنگ کلیه اگزالاتی دارند مضر می باشد افراد مبتلا به نقرس باید از گوشت بوقلمون استفاده کنند چون اسید آمینه پورین موجود در گوشت بوقلمون برای نقرس مضر می باشد – بدلیل میزان زیاد سدیم گوشت بوقلمون برای افرادی که رژیم سدیم دارند مضر …

موارد منع مصرف گوشت بوقلمون: ادامه »

بیماری آنگارا

Hepatitis hydropericardium syndrome ( hhs)  – سندرم آب آوردگی پریکارد و هپاتیت این بیماری ابتدا در منطقه آنگارا در پاکستان دیده شده  عامل آن ویروس و از خانواده آدنو ویروس می باشد و بیشتر در جوجه های گوشتی با سن 3 تا 5 هفته دیده می شود. تکثیر ویروس در دستگاه گوارش انجام می شود. …

بیماری آنگارا ادامه »

گوشت بوقلمون

گوشت بوقلمون حاوی پروتئین بالا، مواد معدنی فراوان با چربی و کلستروم پاِیین می باشد بوقلمون دارای دو نوع گوشت سفید( سینه ) و قرمز ( ران ) می باشد که می تواند جایگزین  مصرف گوشت قرمزگردد. افرادی که بیماری خاصی دارند که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند براحتی می توانند از گوشت …

گوشت بوقلمون ادامه »

چند اصطلاح کاربردی در آزمایش آب

TDS: مجموع مواد آلی و غیر آلی یا معدنی موجود در آب مصرفی می باشد. زیادی آن باعث تغییر بو و طعم و رنگ آب می گردد اگرپایین تر از استاندارد باشد به لحاظ کمبود مواد معدنی  آب تلخ شده که این آب منجر به ایجاد سیگنال های عصبی از سوی کلیه شده و مشکلات …

چند اصطلاح کاربردی در آزمایش آب ادامه »

انواع آنزیم ها و کاربرد آنها در طیور

انواع آنزیم های مورد نیازکه بر حسب نیاز باید به جیره غذایی اضافه شود شامل فیتاز،زایلاناز، بتا گلوکوناز،آمیلاز- پروتئاز، سلو لاز ،پکتیناز.آنزیم ها نشان دادند زمانی که به جیره طیور حاوی غلات مانند جو ، ذرت ، چاودار و گندم و جیره حاوی حبوبات اضافه می شوند باعث بهبود عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی …

انواع آنزیم ها و کاربرد آنها در طیور ادامه »

کاربرد آنزیم ها

آنزیم ها محصولات طبیعی تخمیر هستند بیشترین هزینه پرورش طیور مربوط به مواد غذایی مصرفی بوده که حدود 70 در صد از کل هزینه ها را شامل می شود طیور بطور طبیعی آنزیم تولید می کند ولی جهت هضم مواد غذایی نیاز به افزودن آنزیم می باشد که باعث بهبود ضریب تبدیل غذایی می گردد. …

کاربرد آنزیم ها ادامه »

افزودن چربی به جیره

قابلیت جذب چربیهای مختلف متفاوت بوده فرضا میزان جذب چربی سویا 93 در صد – پی آب کرده 60 در صد و مخلوط چربیهای کشتارگاهی 75 تا 80 در صد می باشد. حد اکثر میزان استفاده از چربی دو ونیم در صد جیره می باشد. در جوجه های جوان به دلیل پایین بودن میزان ترشح …

افزودن چربی به جیره ادامه »