واکسن خوراکی

مزایای واکسیناسیون خوراکی: ا ز مزایای این روش کم استرس بودن آن برای پرنده می باشد و میزان واکنش واکسن در جوجه آهسته می باشد و خطر تلفات را پایین می آورد. معایب واکسیناسیون خوراکی:از معایب این روش احتمال یکنواخت نبودن واکسینه شدن طیور می باشد ، ایمنی ایجاد شده از این طریق ضعیف می …

واکسن خوراکی ادامه »

ایجاد ایمنی بیشتر در واکسن زنده

با افزودن مواد زیر می توان عمر ماند گاری واکسن را زیاد کرد و از واکسن محافظت بعمل آورئد  –  استفاده ازشیر خشک مخصوص طیور ( کم چرب)  به میزان 5/2 گرم در لیتر 2 – استفاده از شیر پس چرخ 3 – استفاده ازپودر لاکتو سرم 4 – استفاده از بلو گارد 10 گرم …

ایجاد ایمنی بیشتر در واکسن زنده ادامه »

آماده سازی قبل از واکسیناسیون آشامیدنی

1 – جوجه ها را بر اساس سن و شرایط آب و هوایی از آب محروم می کنیم 2 تا 5 ساعت 2 – مخزن آب و آبخوری ها را بدون استفاده از مواد ضد عفونی کننده شستشو بدهید. 3 – آب خنک و با کیفیت و با ph بین 5/5 تا 5/7 برای دادن …

آماده سازی قبل از واکسیناسیون آشامیدنی ادامه »

علل شکست در واکسیناسیون طیور

1 –کیفیت نا مناسب واکسن و عدم رعایت زنجیره سرد در نگهداری واکسن ( 2 تا 8 درجه سانتی گراد. ) 2 – وجود ایمنی مادری قوی در هنگام واکسیناسیون 3 – غیر فعال شدن واکسن در اثر وجود مواد ضد عفونی کننده در ظروف تهیه واکسن  یا وجود کلر در آب مصرفی 4 – …

علل شکست در واکسیناسیون طیور ادامه »

عوامل مدیریتی و تاسیساتی موثر در واکسیناسیون

اجرای واکسیناسیون با حد اقل استرس رشد بیو فیلم ها و وجود مواد ارگانیکی که به مرور در لوله ها رسوب می کند باعث کاهش اثر واکسن می گردد لذا قبل از دادن واکسن باید لوله ها با اسید شستشو شده و سپس 1 تا 1/5 ساعت داخل لوله ها آب جریان یافته تا باقی …

عوامل مدیریتی و تاسیساتی موثر در واکسیناسیون ادامه »

انواع بستر برای مرغداری

1-پوشال 2-خاک اره 3-بنتونیت 4-رول کاغذی برای هفته های اول دو جداره بهترین بستر برای جوجه بوقلمون ها استفاده از تراشه چوب ( خاک اره) می باشد که توانایی جذب رطوبت ناشی از مدفوع و آب ریزی دور آبخوری ها و مدفوع را دارا می باشد ،کف سالن باید 7 تا 8 سانتی متر تراشه …

انواع بستر برای مرغداری ادامه »

مدیریت سالن با گاز آمونیاک با لا

بستر اولیه باید با کیفیت و به قطر 5 تا 8 سانتی مترباشد. رطوبت سالن به 35 در صد کاهش داده شود. از ریزش آبخوری ها جلو گیری شود. درجه  حرارت سالن را کاهش دهیم. بسثر سالن رااسیدی کنیم(با سوپر فسفات یا اسید فسفریک) تهویه کافی و با راندمان بالا داشته باشیم. بستر مرغداری یک …

مدیریت سالن با گاز آمونیاک با لا ادامه »

دلایل افزایش گاز آمونیاک

گرمای هوا بالابودن نمک در جیره افزایش پروتئن و فیبر جیره غذایی4-    مصرف دان پلت نا کارآیی سیستم تهویه و گرمایش استفاده ازمواد خوراکی کپک زده وجود استرس و بیماری در گله غلظت گاز آمونیاک باید کمتر از 25 قسمت در میلیون (ppm) و غلظت دی اکسید کربن کمتر از5000 (ppm) باشد.

ادامه سیستم تهویه

سیستم تهویه حداقلی در آب و هوای سرد برای پرندگان جوان بکار می رود در این روش با ایجاد فشار منفی هوا از طریق اینلت ها به داخل سالن کشیده شده و به سمت سقف سالن حرکت می کند ارتفاع نصب اینلت ها معمولا 30 سانتی متر زیر سقف می باشد هوای سرد ورودی با …

ادامه سیستم تهویه ادامه »