گوشت بوقلمون حاوی پروتئین بالا، مواد معدنی فراوان با چربی و کلستروم پاِیین می باشد بوقلمون دارای دو نوع گوشت سفید( سینه ) و قرمز ( ران ) می باشد که می تواند جایگزین مصرف گوشت قرمزگردد. افرادی که بیماری خاصی دارند که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند براحتی می توانند از گوشت بوقلمون استفاده نمایند. گوشت قرمز بوقلمون ویتامین و مواد معدنی بیشتری از بخش گوشت سفید آن دارد و کوشت سفید بوقلمون نسبت به گوشت قرمز از کلسترول پاِیین تری بر خوردار می باشد بطور کلی میزان کلسترول گوشت بوقلمون از گوشت گاو و گوسفند کمتر است.
گوشت بوقلمون سر شار از فسفر، کلسیم ،سرو تونین ، سلنیوم ، و ویتامین های B6، B3 ، B1 ،A، و املاحی چون آهن ، مس ، روی ، پتاسیوم و سلنیوم، و منیزیوم بوده و پروتئین آن حاوی اسید آمینه های فراوانی از جمله تریپتو فان می باشد