نکات کاربردی در هنگام جوجه ریزی بوقلمون

– پیش از جوجه ریزی از کار کرد صحیح تمام هیتر هاو سیستم های حرارتی اطمینان حاصل نمایید.

– آبخوری ها از آب تمیز( تا 6 میلی متر از لبه آن) و دانخوریها از دان به مقدار کافی پر شود.

– دستگاه های گرم کننده بایستی دو روز قبل از ورود جوجه بوقلمون ها روشن شود تا فرصت کافی برای گرم کردن کف بستر و همچنین گرمای سالن را داشته باشد.

– به محض رسیدن جوجه ها بلافاصله تخلیه شوند در غیر اینصورت باعث افزایش استرس و کاهش رطوبت بدن جوجه ها می گردد.

– تخلیه سریع جوجه ها باعث می شود تا دمای سالن کاهش چشمگیری نداشته باشد.

-جعبه ها شمارش شده و نسبت به استقرار صحیح آن در سالن دقت شود.

– جعبه های حاوی جوجه روی هم گذاشته نشود در غیر اینصورت باعث افزایش حرارت داخل جعبه میگردد.

– جوجه ها نزدیک دانخوری و آبخوری ها تخلیه شود.

– حرارت داخل کامیون باید بین 24 تا 26 درجه سانتی گراد باشد اگر چه این دما بسیار پایین تر از حرارت داخل سالن مرغداری و داخل جعبه های حاوی جوجه هاست ولی برای حمل و نقل مناسب است حرارت بالا باعث از دست دادن آب بدن می شود.رطوبت نسبی 75 در صد.

– از سر و صدای غیر ضروری پرهیز شود تا از تجمع یکباره جوجه ها و روی هم ریختن و خفگی جلوگیری شود.

– پس از جابجایی جوجه ها به مدت 30 تا 60 دقیقه رها تا مستقر شوند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *