منگنز
نقش اصلی منگنز جلوگیری از ابتلا به پروزیس است در این عارضه مفصل ها بزرگ می شوند و ناحیه ای که وتر آشیل نام دارد از روی استخوان لغزیده و ساق به یک طرف می چرخد از آنجایی که جیره ها بطور معمول از نظر میزان وجود منگنز فقیر هستند افزودن مقداری سولفات و یا اکسید منگنز به جیره آنها ضروری است به طور معمول چیزی حدود هفتاد در صد منگنزی که به جیره اضافه می شود مورد استفاده قرار می گیرد نسبت منگنزی که بایستی به جیره غذایی اضافه شود در هر تن 30 تا 50 میلی گرم است این مقدار از بروز پروزیس جلوگیری می کند.
ویتامین c
اگر چه مرغ قادر به ساخت ویتامین c در بدن می باشد اما افزودن این ویتامین هنگامی که پرندهدر معرض استرس های محیطی ( گرما )و تغذیه ای ( شوری آب )قرار دارند با نتایج مثبتی همراه می باشد.