مزایای استفاده از شیر بدون چربی هنگام واکسیناسیون

1 – وجود پروتئین های ساده  و مقادیر فراوان لاکتوزدر شیر علاوه بر کاهش استرس ناشی از واکسیناسیون به زنده ماندن ذرات واکسن در مدت زمان واکسینه شدن نیز کمک می نماید.

2 –  شیربا باقی مانده ضد عفونی ها و یون های مضر (مس، روی، آهن، کلر ، و….) ترکیب شده و از اثرات مخرب آنها بر روی ویروس جلوگیری می نماید.

3 – شیر زمان پایداری (زنده ماندن) ویروس را افزایش میدهد ،ویروس های موجود در واکسن حداکثر یک ساعت در آب زنده می مانند ولی با افزایش شیر کم جرب به آب ویروس تا 4 ساعت هم ئزنده می ماند.

4 – استفاده از شیر خشک دام بدلیل اینکه از شیر های بی کیفیت استفاده می شود باید خود داری نمود.

5 – استفاده از شیر خشک بجه به دلیل وجود مقادیر زیاد چربی و مواد افزودنی مثل آهن ، مس و غیرو باید خودداری نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *