مدیریت سالن با گاز آمونیاک با لا

  1. بستر اولیه باید با کیفیت و به قطر 5 تا 8 سانتی مترباشد.
  2. رطوبت سالن به 35 در صد کاهش داده شود.
  3. از ریزش آبخوری ها جلو گیری شود.
  4. درجه  حرارت سالن را کاهش دهیم.
  5. بسثر سالن رااسیدی کنیم(با سوپر فسفات یا اسید فسفریک)
  6. تهویه کافی و با راندمان بالا داشته باشیم.

بستر مرغداری

یک بستر خوب باید  توانایی جذب رطوبت موجود در فضله جوجه ها را داشته بشدو از وارد شدن ضربه به پای جوجه ها جلوگیری نماید  (بخصوص در روز های اول که جوجه ها از تحرک زیادی برخوردارند. )بستر خوب باید ایجاد یک عایق حرارتی نموده و از برخورد جوجه ها با کف سرد سالن جلوگیرینماید.

در صورتیکه کف سالن سرد باشد زمینه ساز بسیاری از بیماری ها مثل مشکلات کلیوی، مدفوع چسبناک یا گاز دار شده وزمینه ساز بیماری های تنفسی می گردد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.