علل شکست در واکسیناسیون طیور

1 –کیفیت نا مناسب واکسن و عدم رعایت زنجیره سرد در نگهداری واکسن ( 2 تا 8 درجه سانتی گراد. )

2 – وجود ایمنی مادری قوی در هنگام واکسیناسیون

3 – غیر فعال شدن واکسن در اثر وجود مواد ضد عفونی کننده در ظروف تهیه واکسن  یا وجود کلر در آب مصرفی

4 – عدم رعایت استفاده از دز مناسب واکسن

5  – عدم رعایت زنجیره سرد

6 – وجود مواد تضعیف کننده سیستم ایمنی مانند وجود افلاتوکسین در دان مصرفی

7 – استرس طیور

8 – تراکم زیاد در سالن

9 – کم بودن تعداد آبخوری ها

10 – تغذیه نا مناسب و کمبود لیزین و متیونین جیره *لذا توصیه می شود ضمن رعایت شرایط فوق قبل از اقدام به واکسیناسیون میزان لیزین و متیونین جیره افزایش یافته یا قبل از واکسیناسیون مولتی اسید آمینه داده شود و پس از انجام واکسیناسیون از مولتی الکترولیت استفاده شود

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *