1 –کیفیت نا مناسب واکسن و عدم رعایت زنجیره سرد در نگهداری واکسن ( 2 تا 8 درجه سانتی گراد. )
2 – وجود ایمنی مادری قوی در هنگام واکسیناسیون
3 – غیر فعال شدن واکسن در اثر وجود مواد ضد عفونی کننده در ظروف تهیه واکسن یا وجود کلر در آب مصرفی
4 – عدم رعایت استفاده از دز مناسب واکسن
5 – عدم رعایت زنجیره سرد
6 – وجود مواد تضعیف کننده سیستم ایمنی مانند وجود افلاتوکسین در دان مصرفی
7 – استرس طیور
8 – تراکم زیاد در سالن
9 – کم بودن تعداد آبخوری ها
10 – تغذیه نا مناسب و کمبود لیزین و متیونین جیره *لذا توصیه می شود ضمن رعایت شرایط فوق قبل از اقدام به واکسیناسیون میزان لیزین و متیونین جیره افزایش یافته یا قبل از واکسیناسیون مولتی اسید آمینه داده شود و پس از انجام واکسیناسیون از مولتی الکترولیت استفاده شود