جیره مرغ های تخمگذار و گوشتی از نظر میزان کالری  و پروتئین  در سنین مختلف

آنالیز مواد اولیه دان:

               میزان پروتئین   ( p)              کالری ( C)  

ذرت                 3370                            9/8 

گندم                3100                            12

سبوس گندم        1125                            5/15

پس مانده غلات  3210                               9

پودر یونجه 20%   1410                        20

پودر یونجه 17%  1100                          17

پیه گاو            6895                              –

چربی طیور      8200                              –

کنجاله سویا     2240                            44

پودر ماهی       2860                            65

پودر گوشت     1920                            47

جیره طیور گوشتی :

جیره طیور گوشتی سه مرحله ای می باشد پیش دان، میان دان، دان پایانی 

                پیش دان          میان دان          دان پایانی

پروتئین          24                21                 5/18

        انرژی          3085             3200             3200

       دی کلسیم فسفات 5                   5                     5/4 

سنگ آهک       8                   7                     7

در زمستان باید 1 تا 2 در صد چربی جیره را افزایش نمود . 

در جیره طیور گوشتی به پیش دان پودر یونجه نمی زنیم و به میان دان و دان پایانی 5/12 کیلو در تن پودر یونجه می زنیم.

نسبت کالری به پروتئین C/ P::

                                     هفته                نسبت C/P

گله گوشتی                        2-0                   128

گله گوشتی                        7-3                  165

جوجه تخمگذار                   5-0                  148—-  3000/20          

گله در حال رشد                22-6                  198—-3000/15   

گله تخمگذار و مادر       تولید 50%                200—-3000/15               

   ”    ”                    تولید 60%                189 —-3000/8/15

   ”   ”                     تولید 70%                178—-3000/16

   ”   ”                     تولید 80%                167 —-3000/18

   ”   ”                     تولید 90%                154—-3000/20

مثال : انرژی 2640 و پروتئین 20 میزان C  به P  میشود 132

در زمان نوک چینی مصرف دان کم می شود.

برای تاخیر شروع تخمگذاری می توان از جیره های با عنصر ید بالا ،لیزین کم ، پروتئین کم و یا جیره تمام ذرت و غیرو استفاده نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *