1 – جوجه ها را بر اساس سن و شرایط آب و هوایی از آب محروم می کنیم 2 تا 5 ساعت
2 – مخزن آب و آبخوری ها را بدون استفاده از مواد ضد عفونی کننده شستشو بدهید.
3 – آب خنک و با کیفیت و با ph بین 5/5 تا 5/7 برای دادن واکسن مورد نیاز است.
4 – آب باید فاقد کلر و یون های فلزی بخصوص یون آهن باشد لذا جهت هم زدن واکسن از همزن غیر فلزی استفاده شود.
5 – یک تا دو ساعت قبل از افزودن واکسن شیر خشک کم چرب به آب اضافه شود.
6 – پس از برداشتن در پوش فلزی واکسن درب پلاستیکی باید زیر سطح آب باز شود.
7 – در صورت امکان تعداد آبخوری ها در زمان واکسیناسیون اضافه گردد.
8 – جهت جلوگیری از ازدحام و توزیع یکنواخت واکسن بین جوجه ها باید از چند کارگر جهت توزیع واکسن استفاده شود.
9 – آب مورد نیاز برای حل واکسن بایستی در تانک های بزرگ پلاستیکی و تمیز ریخته شود وهم زن نیز پلاستیکی باشد.
10-باید حین واکسیناسیون در سالن گشت زد تا جوجه هایی که از مصرف آب امتناع می کنند به مصرف آب ترغیب شوند.