آماده سازی قبل از واکسیناسیون آشامیدنی

1 – جوجه ها را بر اساس سن و شرایط آب و هوایی از آب محروم می کنیم 2 تا 5 ساعت

2 – مخزن آب و آبخوری ها را بدون استفاده از مواد ضد عفونی کننده شستشو بدهید.

3 – آب خنک و با کیفیت و با ph بین 5/5 تا 5/7 برای دادن واکسن مورد نیاز است.

4 – آب باید فاقد کلر و یون های فلزی بخصوص یون آهن باشد لذا جهت هم زدن واکسن از همزن غیر فلزی استفاده شود.

5 – یک تا دو ساعت قبل از افزودن واکسن شیر خشک کم چرب به آب اضافه شود.

6 – پس از برداشتن در پوش فلزی واکسن درب پلاستیکی باید زیر سطح آب باز شود.

7 – در صورت امکان تعداد آبخوری ها در زمان واکسیناسیون اضافه گردد.

8 – جهت جلوگیری از ازدحام و توزیع یکنواخت واکسن بین جوجه ها باید از چند کارگر جهت توزیع واکسن استفاده شود.

9 – آب مورد نیاز برای حل واکسن بایستی در تانک های بزرگ پلاستیکی و تمیز ریخته شود وهم زن نیز پلاستیکی باشد.

10-باید حین واکسیناسیون در سالن گشت زد تا جوجه هایی که از مصرف آب امتناع می کنند به مصرف آب ترغیب شوند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *